WEBSTOCK

05 octombrie 2018, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

TwitterWall | Events | WEBSTOCK | Pagina 5

WEBSTOCK

05 octombrie 2018, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Include in mesajele trimise pe Twitter si hashtag-ul #traiestefrumos

Trimite mesajul prin SMS la

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: sms

Filename: views/html_view.php

Line Number: 61

(Vodafone, Orange, Telekom, Digi tarif normal)

Avatar SMS
SMS

O companie cu cod caen principal 4211 care in mod normal ar beneficia de facilitatile OUG114/18 cf. art. 66 lit a pct i si cifra de afaceri in ianuarie 2019 este zero nerespectand conditia de la art 66 lit b din aceeasi ordonanta - beneficiaza sau nu?

in urma cu 7 luni
Avatar SMS
SMS

Buna ziua, in contextul limitarii deductibilitatii costurilor excedentare ale indatorarii, cum se aplica limitarea in anul 2018, in cazul in care baza de calcul este negativa? Se pot deduce costurile in limita plafonului de 200k euro indiferent daca baza de calcul a EBITDA fiscala este negativa sau nu? In 2019 s-a clarificat acest aspect, dar pentru 2018 aplicarea este interpretabila. Ce tratament recomandati? Multumim

in urma cu 7 luni
Avatar SMS
SMS

Pt dl Biris - o companie cu cod CAEN din grupa 42 ca si activitate principala are pe anul 2018 o cifra de afaceri majoritara din productie si vanzare de asfalt cod CAEN 2399 - fabricarea altor produse din materiale nemetalice; cod CAEN neinclus in Ord.114 este normal sa nu beneficieze de facilitatile din domeniul constructiilor? Sunt sanse sa se reglementeze acest aspect printr-o corectie la Ordonanta sau norme? Daca da, cand de estimeaza ca vor fi publicate acestea?

in urma cu 7 luni
Avatar SMS
SMS

Buna ziua, va rugam sa ne mentionati daca facilitatile din domeniul constructiilor se aplica si pentru angajatii cu timp partial.Multumesc

in urma cu 7 luni
Avatar SMS
SMS

Pt dnul Biris - ce parere aveti in legatura cu Brexitul, din perspectiva impactului fiscal local? Ce pozitie are Romania, de ex - va trebui sa retinem wht pentru dividendele distribuite catre companie din UK din Apr 19? Multumesc.

in urma cu 7 luni
Pagina 5 din 359